Crónicas del junior/senior

| Jose M. Estévez | Noticias 2009/10

Cap de Setmana molt intens el que hem viscut a les categories Júnior-Sènior.

JUN Sant Josep 81 - La Salle Comasa 84

Primer dissabte amb el júnior, al pavelló de Sant Josep en un partit molt esperat per tots, on varem tenir que lluitar molt (i on es public es va deixar sa veu... vaja "galls" ahir quan varem fer els uguis-, per emmarcar). Partit molt igualat entre dos equips de la part alta de la taula que es tenien molt de respecte.

Molta intensitat en defensa per part nostra enfront d'un equip que jugava amb una dinàmica més lenta a la que estam acostumats. Encara que a determinats moments varem estar un tant desencertats i abusarem del tir, la lluita i les ganes per guanyar, ens varen ajudar per sortir victoriosos en un partit on a falta de 2:46 no tothom hi confiava (crec que 79-68). En fi, enhorabona i moltes gràcies a la resposta de la grada blava, que va respondre com sempre per donar suport als nostres.

SEN Sa Pobla 70 - La Salle Seripalma 82

Per una altra banda moltes coses a destacar referents al partit de diumenge a Sa Pobla. Primer de tot enhorabona per sa victòria. Partit molt complicat a camp contrari contra un equip actualment instal·lat a mitja taula i que pot donar un disgust a qualsevol. Va ser un partit al qual ens varem tenir que dedicar a fons, degut a que els locals lluitaren els 40 minuts per escurçar distàncies i mirar de donar sa volta a s'electrònic. S'ha de dir que ens va sorprendre d'inici sa velocitat de sortida de contraatac que va imprimir aquell equip de veterans.

Es primer quart tantejant es terreny i mirant de donar resposta a les envestides rivals va acabar amb el parcial 21-24. Al segon quart i amb participació de tot l'equip esgarraparem un parell de punts més, arribant al descans amb el resultat 35-42 i amb molta feina per fer. El tercer quart començà amb incertesa per les dues bandes, aconseguirem córrer un parell de contraatacs i el quart acabà 53-70. El darrer quart va ser molt intens i l'equip va mirar de jugar amb la major tranquil·litat possible intentant minvar els intents dels locals per reduir distàncies.

Aquí podeu veure la galeria fotogràfica de Bàsquet Balear.

Enhorabona a tots dos equips i a seguir treballant! Ugui, ugui, ugui... Salle!