Ejemplo de señorío de Zona-5

| CB La Salle | Noticias 2012/13

2012-11-10-IFF-Zona5-vs-SalleNavegando por Internet nos hemos llevado la grata sorpresa de leer en la web del club Zona-5 de Manacor la crónica sobre el partido infantil femenino del sábado pasado que enfrentó a los equipos de ambos clubes. Sin duda, un ejemplo de señorío que nos toca corresponder con esta nota.

En primer lugar, muchas gracias por la mención a nuestro equipo y las buenas palabras que nos dedican. Nuestro equipo también salió del partido muy satisfecho no sólo por el resultado sino por la emoción y el fair play de ambos equipos. A continuación un extracto de la crónica:

L’altre equip que es jugava el mantenir el liderat al grup especial era l’infantil Zona 5 Intro davant el gran favorit La Salle Palma. Aquestes darreres temporades, els partits entre aquesta generació de jugadores del Z5 i La Salle, s’han convertit en un autèntic clàssic, els partits que han  jugat entre elles sempre han estat espectaculars i plens d’emoció, i el més important, amb un comportament a pista exemplar per molta competivitat que hi hagi al partit. I aquest cap de setmana aquest dos equips han tornat fer un autèntic homenatge al bàsquet amb un joc impropi de l’edat que tenen. Al final, aquest capítol ha estat per La Salle Palma per només 3 punts (52-55), però la història acaba de començar i veurem al final com acaba, mentrestant seguirem gaudint del joc d’aquestes nines.

Fuente de la imagen: http://www.basketzona5.com/