II Torneig 3x3 Ciutat de Palma

| CB La Salle | Noticias 2008/09

Este pasado fin de semana se celebró el II Torneig 3x3 Ciutat de Palma en el Borne de Palma de Mallorca. Entre los participantes se encontraban jugadores de nuestro club que pudieron disfrutar de un buen ambiente y una buena organización. Pese a lo tapado del cielo, la lluvia no hizo acto de presencia salvo cuatro gotas a primera hora del sábado.

Desde aquí dar la enhorabuena a la organización y tan sólo apuntar que a lo mejor para futuras ediciones se podría completar el campeonato en un único día para fomentar más público en las fases finales. Los padres y acompañantes, a buen seguro, también estarían más contentos.

Aquest 'estiu' tendrà lloc el 2n Torneig 3x3 Ciutat de Palma que es celebrarà al Passeig del Born el 20 i 21 de juny. La participació està limitada a 24 equips per categoria i hi poden participar jugadors entre 8 i 18 anys, és a dir, des de categoria pre-mini fins a júnior. Les inscripcions seràn del 18 de maig al 12 de juny.

L'event l'organitza El Corte Inglés amb el recolzament de l'IME, l'Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i amb la col·laboració de UniSport Consulting, Diario de Mallorca, Caixa Rural, Quely, Fruita Bona, Font Vella i la FBIB.

Des del nostre club volem convidar als nostres jugadors i jugadores a apuntar-se. Serà una gran festa. Quants més millor. Podeu trobar més informació sobre terminis, edats i regles de joc al fitxer adjunt.