¡Atención! Este sitio usa cookies.

Si no cambia la configuración, usted las acepta.

Acepto

Infantil-94

Escrito por Xisco Amengual el . Publicado en INF Masc. Preferente

Un altre nova victòria per l'Infantil 94 al pavelló d'Esporles: 29-69 com a resultat final, bona defensa del nostre equip, encara que amb massa faltes personals i excel.lent tasca rebotejadora que va permetre un bon nombre de contra-atacs, agraïda assistència dels pares que, una vegada més, acompanyen als seus fills amb entusiasme i, també altra vegada i no per això menys important, correcta actitud dels nostres jugadors.

Teniu present el més important: cada dia és una oportunitat per avançar, com a jugadors i sobretot com a persones, NO ENS HEM DE DEIXAR ENLLUERNAR PER TANTES VICTÒRIES, ningú pot pensar que no té res a millorar. El valor de la HUMILITAT és el tresor més gran que hem de conservar per no cometre l'equivocació de creure'ns millors que els altres.

Una altra victòria pel nostre infantil B1

Escrito por Xisco Amengual el . Publicado en INF Masc. Preferente

Molinar, 51 - La Salle-94, 75

Una vegada més l'equip contrari era molt més gran i fort fisicament que noltros. Primer quart molt ben jugat amb un parcial de 8 a 25 a favor però a partir d'aquí, la manca de concentració en el treball defensiu va fer que el Molinar tengués més encert anotador i dominàs baix cistella.

En qualsevol cas, els nostres jugadors varen fer un esforç important amb bona actitud per a dur-se'n una nova victòria.

Enhorabona al·lots !!!

Important victòria

Escrito por Xisco Amengual el . Publicado en INF Masc. Preferente

El dissabte 25 va ser el primer partit de l'infantil-94 al nou Pavelló amb una victòria que va deixar un goig especial degut a les circumstàncies, i és que l'equip del Bàsquet Pla anava imbatut havent tancat acta a tots els partits disputats fins ara, jugadors molt grans, quasi la totalitat de segon any i amb qualitats fisiques molts superiors a les nostres, però desprès d'una primera part molt igualada, els jugadors de La Salle vàren sortir al tercer quart a per totes i amb un esforç enorme, sobretot amb la tasca rebotejadora, aconseguiren guanyar el partit amb 19 punts de diferència.

Donc l'enhorabona a tots els jugadors per haver estat capaços de creure amb ells mateixos i per aquest gran acte de superació que ens ha de servir d'exemple a tots.

Fácil victoria del Infantil B

Escrito por Melisa Castro el . Publicado en INF Masc. Preferente

La Salle B2 56 - Campos 06

Según el jugador Carlos LLopis:

"El partido fue fácil ya que el el rival no nos puso ninguna complicación,aun así jugamos demasiado acelerados y precipitados a la hora de contraatacar,por eso se perdieron algunos balones,aunque a diferencia de otros partidos se mejoraron bastante los pases.

A los pocos minutos del tercer periodo cerramos acta y eso nos sirvió para trabajar nuevos ataques practicados en el entreno del viernes.

Los ultimos 10 minutos fueron algo novedosos,ya que Melisa nos prohibió botar y solo jugamos con pases.Nosotros no creiamos posible conseguir canasta de esa manera, pero lo intentamos y se consiguieron anotar 20 puntos."


El próximo Sábado nos espera un duro partido,así que poneros las pilas chicos si no quereis un resultado como el partido perdido contra Alcudia.

Saludos y esperamos con ganas estrenar ese nuevo pabellón!