Santa Maria 23 - La Salle 112

Con este partido finalizaba la fase regular, el resultado lo dice todo, aun así casi todos los jugadores estuvieron en el partido hasta el final.

No defendimos ni atacamos con mucha vista pero sí con ganas y esfuerzo y el resultado fue favorable, al final el partido se puso un poco duro y el árbitro no lo quiso cortar con lo que en ocasiones rozó lo violento, aun así solo se pitaron 17 faltas entre los dos equipos y eso sí, terminamos rápido el partido.

Bueno, ahora llega lo bueno, enhorabuena a todos.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Felanitx 70 - La salle 73

Jugamos quizas el partido mas esperado de la temporada, nos jugabamos estar en una liga que nos permitiria jugar 6 partidos ajustados ( espero) o una liga algo descafeinada y ellos la liga de ascenso. No fue un partido muy bueno en cuanto a juego, pero sí emocionante, hay que destacar el trabajo de jose Luis y Toni, 9 faltas recibidas cada uno, Alberto que desperto bajo los tableros y de Quico, que al fin pudo jugar, anotar y correr. Todos ayudamos y al final 3 puntitos que nos sirven para cumplir el objetivo.

Se me olvidaba, 13 de 37 tiros libres.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Anam complint en defensa

La Salle B3 (Any 92) 72 - Son Cotoner 23

Ja fa tres partits que casi complim amb l'objectiu de defensar intens tot el partit, casi tots els jugadors estan per això, aquest partit va anar millor encara del que esperàvem, erem pocs i el cansament podia perjudicar l'objectiu però amb l'ajut dels infantils Carlos i Jona tot va anar bé.

Tant sols una cosa que no va anar bé, com cada partit, els tirs lliures, un 25% es molt poca cosa, ho haurem de millorar o anirem a correr fons.

Dissabte que ve, l'arenal, a casa varen guanyar ells, vorem si els hi podem tornar la victoria a domicili.
 • Creado el
 • Actualizado el .

El millor partit des de l'inici de temporada

La Salle-92 68 - Felanitx 68-66

Bon partit el que es va jugar ahir a La Salle, 33 faltes personals fetes, enhorabona, ja era hora de que la nostra defensa no fos fluixa, tots varem fer faltes, tots varem defensar al límit.

Després de un mal començament on el felanitx va ésser molt superior al nostre equip amb una màxima diferència de 21 a 3, vàrem començar a defensar fort i creure un poc més amb el nostre atac i poc a poc vàrem remontar, tot un quart empatats, adalt i abaix en el marcador i uns 30" finals jugats sense por ens varem donar la victòria final per dos puntets.

Enhorabona a tots els jugadors i a pujar al carro els que encara no hi són.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Victoria a domicilio

Partido igualado en el primer periodo, a partir del segundo y con un parcial de 25 a 4 nos fuimos en el marcador y poco mas. Hay que destacar la labor de Jose Luis, Toni, Marc Jimeno y Pablo que pasaron de los 100 puntos en la estadística.

Ugui, ugui, ugui... Salle!.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Un partido para olvidar

La Salle B3 106 - Manacor 19

Primer donar ànims de part de tots a Miquel Martorell que durant el partit es va rompre el braç, esperam tornar-lo a tenir aviat pels entrenaments.

Del partit s'ha de destacar que vàrem sortir amb molta intensitat i aquest era el primer objectiu del partit. El segon, bloquejar el rebot, poques oportunitats i no les vàrem complir. I el tercer sortir ràpid al contraatac i no va estar malament. La resta del partit no va ésser molt interessant i no va servir a cap dels dos equips per millorar.

Destacar els 122 i 112 punts de valoració a l'estadística d'en Miquel Martorell i Marc Jimeno respectivament.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Hem perdut de 22 a Llucmajor

Jov. Llucmajor 68 - La Salle B3 45

Hem començat la lliga en diumenge i prestet. No hem despertat fins la segona part i no hem pogut superar al rival en cap moment.

El Llucmajor ha estat superior al nostre equip i el marcador diu el que ha estat el partit, falta molta intensitat i molta feina per treballar tots els detalls que feim malament (joc en conjunt?), però hi ha lloc per pensar que podrem millorar molt.

Per destacar del nostre equip un tercer periode que hem fet algun atac una mica més ordenat i algun bloqueig del rebot que ens ha permés correr amb més comoditat.
 • Creado el
 • Actualizado el .

Copyright © 2017 Associació Esportiva de Bàsquet La Salle Palma