I un altre...

Maldament sembli una repetició de la notícia anterior, hem tornat a guanyar, avui dilluns, al mateix equip contra el que jugàrem divendres. Aquest partit era el corresponent a la primera jornada de lliga, que per problemes amb la pista no vàrem poder jugar quan tocava. Problemes que encara no havien estat solucionats del tot: la pista de joc, amb 4 focus separats de la pista uns 20 metres i mal colocats feien que la il·luminació de la pista no fós la desitjada, fet que l'àrbitre va fer constar a l'acte.

Pareix mentida que nosaltres ens haguem d'esforçar per a aconseguir que la nostra pista exterior sigui homologable i hagem d'assistir a espectacles a pistes, en les que amb prou feina es reconeix la pilota. En quant al partit que vàrem fer destacar dues parts ben diferenciades: una primera on, tot i agafar un cert avantatge, no vàrem jugar gaire bé i ens vàrem aprofitar de les errades del rival. En canvi, a la segona, i després d'una esperonada de tots plegats vàrem aconseguir córrer com volíem i defensar intensament i jugar com ens agrada.... corrent. Finalment vàrem acabar amb un resultat de 26-56 pel nostre equip.

Ara ens espera divendres el Son Cotoner necessitats de victòries... A seguir treballant que esteim en el camí.

Ugui, ugui, ugui... Salle!
  • Creado el
  • Actualizado el .

Un altre cap al sac

Idò sí, el divendres vàrem aconseguir guanyar el segon partit de la nostra lliga amb un marcador de 60-35. Tot i la diferència al marcador, no vàrem realitzar el partit que volíem, per la gran quantitat d'errors que vàrem cometre i la desconcentració demostrada durant tot el partit. Però bé, sempre hem de quedar-nos amb la part bona. Contents de haver sumat una nova victòria.

A seguir així... (però jugant bé)

Un ugui...
  • Creado el
  • Actualizado el .

Vàrem estar a punt

Doncs sí, a punt estàrem. Després de molts alt-i-baixos i de remontar per dues vegades deu punts, no vàrem aconseguir aficar potser, la cistella més fàcil del partit per la situació que teníem, però la més difícil pel moment en que es produï. En general, molt bon partit de tots, excepte pel nostre ja típic quart "pardal" que ens va costar el partit.

Per tot lo altre, enhorabona a tots els jugadors per les ganes demostrades en els moments claus i només dir que anam millorant, que les coses bones encara estan per arribar.

Ànims a tots i bon Ugui....dic Nadal!!
  • Creado el
  • Actualizado el .

Primer partit guanyat del Junior B

Idò sí, el Junior B guanyà dimecres a Calvià el primer partit per 35-53. Partit marcat per un segon quart boníssim on només encaixarem 4 punts amb una defensa forta i corrent ràpid el contraatac. Per contra, un 4rt falt de motivació, tal vegada per l'acomodació de trobar-nos a dalt en el marcador.

Ara falta seguir treballant, per tal de poder mantenir la defensa tot el partit i començar a controlar el tema de rebot. Tios, a seguir així i aprendre a no conformar-se amb el que tenim.

Ugui, ugui, ugui, Salle!
  • Creado el
  • Actualizado el .

Copyright © 2017 Associació Esportiva de Bàsquet La Salle Palma