Infantil-94

Un altre nova victòria per l'Infantil 94 al pavelló d'Esporles: 29-69 com a resultat final, bona defensa del nostre equip, encara que amb massa faltes personals i excel.lent tasca rebotejadora que va permetre un bon nombre de contra-atacs, agraïda assistència dels pares que, una vegada més, acompanyen als seus fills amb entusiasme i, també altra vegada i no per això menys important, correcta actitud dels nostres jugadors.

Teniu present el més important: cada dia és una oportunitat per avançar, com a jugadors i sobretot com a persones, NO ENS HEM DE DEIXAR ENLLUERNAR PER TANTES VICTÒRIES, ningú pot pensar que no té res a millorar. El valor de la HUMILITAT és el tresor més gran que hem de conservar per no cometre l'equivocació de creure'ns millors que els altres.
  • Creado el
  • Actualizado el .

Una altra victòria pel nostre infantil B1

Molinar, 51 - La Salle-94, 75

Una vegada més l'equip contrari era molt més gran i fort fisicament que noltros. Primer quart molt ben jugat amb un parcial de 8 a 25 a favor però a partir d'aquí, la manca de concentració en el treball defensiu va fer que el Molinar tengués més encert anotador i dominàs baix cistella.

En qualsevol cas, els nostres jugadors varen fer un esforç important amb bona actitud per a dur-se'n una nova victòria.

Enhorabona al·lots !!!
  • Creado el
  • Actualizado el .

Important victòria

El dissabte 25 va ser el primer partit de l'infantil-94 al nou Pavelló amb una victòria que va deixar un goig especial degut a les circumstàncies, i és que l'equip del Bàsquet Pla anava imbatut havent tancat acta a tots els partits disputats fins ara, jugadors molt grans, quasi la totalitat de segon any i amb qualitats fisiques molts superiors a les nostres, però desprès d'una primera part molt igualada, els jugadors de La Salle vàren sortir al tercer quart a per totes i amb un esforç enorme, sobretot amb la tasca rebotejadora, aconseguiren guanyar el partit amb 19 punts de diferència.

Donc l'enhorabona a tots els jugadors per haver estat capaços de creure amb ells mateixos i per aquest gran acte de superació que ens ha de servir d'exemple a tots.
  • Creado el
  • Actualizado el .

Fácil victoria del Infantil B

La Salle B2 56 - Campos 06

Según el jugador Carlos LLopis:

"El partido fue fácil ya que el el rival no nos puso ninguna complicación,aun así jugamos demasiado acelerados y precipitados a la hora de contraatacar,por eso se perdieron algunos balones,aunque a diferencia de otros partidos se mejoraron bastante los pases.

A los pocos minutos del tercer periodo cerramos acta y eso nos sirvió para trabajar nuevos ataques practicados en el entreno del viernes.

Los ultimos 10 minutos fueron algo novedosos,ya que Melisa nos prohibió botar y solo jugamos con pases.Nosotros no creiamos posible conseguir canasta de esa manera, pero lo intentamos y se consiguieron anotar 20 puntos."


El próximo Sábado nos espera un duro partido,así que poneros las pilas chicos si no quereis un resultado como el partido perdido contra Alcudia.

Saludos y esperamos con ganas estrenar ese nuevo pabellón!
  • Creado el
  • Actualizado el .

Copyright © 2017 Associació Esportiva de Bàsquet La Salle Palma