Torrent de Pareis

Data

Diumenge, 21 de juny de 2009.

Punt de trobada

Sortida a les 7h00 de Palma, com és habitual des de l'aparcament de la Salle. A les 8h00 començarem l'excursió ben davant del restaurant d'Escorca.

Recorregut i paisatge

Una hora des de la sortida del restaurant fins a s'Entreforc, i tres hores més fins a Sa Calobra. L'anomentat Torrent de Pareis (paisatge càrstic) neix de la confluència a s'Entreforc del torrents de Lluc i del Gorg Blau, davallant suaument uns 200 metres cap a la mar. La característica principal del Torrent de Pareis és l'encaixonament del llit, empresonat entre dues fileres d'espadats verticals que arriben als 200 metres d'alçada.

Important

Necessitam saber la gent que assistirà a aquesta excursió per tenir cotxes suficients per la pujada a Escorca des de Sa Calobra. Podeu contactar amb Toni Medina (619736594) per confirmar-hi l'assistència.

Portau aigua abundant ja que no hi ha cap font i far molta calor. També dur capell per evitar insolacions.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Sa Costera

Excursió planificada pel dia 31 de maig. És necessari apuntar-se prèviament abans de dia 26 ja que segons la quantitat de senderistes anirem amb autocar. També per saber la gent que serem per dinar a Cala Tunet. 

Per apuntar-se s'ha de comunicar a n'Arantxa.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Tomir pel Pas del Diable

Després de meditar i veure la meteorologia he decidit anul·lar l'excursió per la pluja. L'excursió transcorria pel Pas del Diable, el puig Tomir, el Pas de sa Paret i la Font de ses Falgueres. Al Pas de sa Paret el terreny guanya verticalitat i essent banyat pot ser compromès.

Sa Costera

Recordar que per la excursió de dia 31 de maig a Sa costera, és necessari apuntar-se prèviament abans de dia 26 ja que segons la quantitat de senderistes anirem amb autocar. També per saber la gent que serem per dinar a Cala Tunet. Per apuntar-se s'ha de comunicar a n'Arantxa.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Puig de Galileu des de Son Massip

Data

15 de febrer 2009.

Punt de trobada

8h15 aparcament de La Salle. 9h00 Urbanització de Son Massip, a la qual s'entra per la desviació situada just davant de l'alzina dels Set Cimals (km 22,8 de la carretera C-710 Lluc a Sóller). En haver entrat a la urbanització, s'han de passar dos revolts, un a la dreta i l'altre a l'esquerra, i agafar la primera desviació que trobarem a la dreta.

Dificultat

Forta Pujada en el tram de ses voltes d'en Galileu. L'itinerari per la carena és molt descobert, per la qual cosa cal abandonar en cas d'haver-hi boira.

Recomanacions

Convé que dugueu aigua, una bona protecció solar també és important.

Recorregut

Voltes de Son Massip, desviació, Puig d'en Galileu (1182m), 2n cim d'en Galileu (1188m), final carena, Moleta (1025), Casa neu d'en Galileu, casa neu Son Massip, voltes de Son Massip.

Duració

Quatre hores i mitja, aproximàdament, de recorregut efectiu. Recorregut aproximat: 9 quilèmetres.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Sa Rateta, Na Franquesa i L'Ofre

Data

25 de gener 2009.

Dificultat

L'itinerari no té una excessiva dificultat a excepció feta del primer sector de la pujada al puig de sa Rateta. S'ha d'anar amb compte en el descens des coll des Cards fins al camí de l'embassament. Itinerari alternatiu per tota la familia, volta a l'embassament de Cubér.

Recorregut

Punt trobada: 8h30 aparcament de La Salle. L' excursió comença en l'embassament de Cúber (Km 34 de la carretera C-710).

Duració

Quatre hores i mitja de recorregut efectiu.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Morro de'n Pelut

Data

Cancel·lada.

Dificultat

Nivell difícil. Dificultat tècnica mitjana.

Recorregut

Sortida a les 8:00 de l'aparcament de La Salle. Peu del funicular fins al Camí dels Binis fins la font, línia directa fins al Morro de'n Pelut, baixada per la Coma Fosca. Arribada a peu del funicular a les 15:00.

 • Creado el
 • Actualizado el .

Camí de l'Arxiduc

Data

9 de novembre.

Nivell

Fàcil, excursió familiar.

Recorregut

Sortida a les 8:30 de l'aparcament de La Salle. 9:00 Valldemossa, Font de s'Abeurada, pla des Pouet, coll de son Gallard, es Caragoli (946m), puig Gros, pla de sa Serp, Teix (1064) opcional. Dinar al Pla de Sa Serp, baixada per les Cases de Neu, font des Polls, camí de Son Moragues i arribada a Valldemosa a les 16:00 aproximàdament.

2008-11-09 11-32-31

 • Creado el
 • Actualizado el .

Copyright © 2017 Associació Esportiva de Bàsquet La Salle Palma